La direcció artística

VÍCTOR FERRAGUT

(2017)

Llicenciat en les especialitats de Tuba i Composició a l’Escola Superior de Música de Catalunya, s’ha format amb professors com Albert Guinovart, Bernat Vivancos i Lluís Vergés. Va ampliar els seus estudis a la Bern University of Arts amb Thomas Rüedi i té un Màster Universitari en Formació del Professorat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Com a intèrpret ha col·laborat habitualment amb la Banda Municipal de Barcelona, la Banda Municipal de Bilbao i ha estat guardonat al Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España, al Concours de Jeuneses Solistes de Luxemburg i becat a l’Excel·lència per la Fundació Anna Riera, entre d’altres. També ha format part del projecte educatiu produït per l’Auditori de Barcelona, Tubs i Tubes.

El seu catàleg com a compositor inclou les obres de teatre musical Aldarulls (2013) i l’Endemà de Fedra (2015), la cantata La Disputa de l’Ase (2015), abundant música vocal i nombrosos arranjaments per a tot tipus de formacions. A més, ha estat guardonat al XXII Concurs de Cançons Infantils Ciutat de Reus.

Actualment és professor al Conservatori Municipal de Música i Dansa de Manacor i professor i gestor a l’Escola Municipal de Música de Capdepera, així com director artístic de la Banda de Música de Felanitx.

DSC_9303.jpg

Els antics directors de la Banda

PERE SIQUIER

(2000-2004/2013-2017)

Neix a Felanitx l’any 1965. Va iniciar els estudis de música als cinc anys amb Sor Catalina Rotger i poc després els de Clarinet amb Bartomeu Artigues. Més tard realitzà estudis al Conservatori de Palma amb Pascual V. Martínez, obtenint el "1r Premi d'Honor" de final de carrera de grau mitjà. Obtingué el grau superior amb el catedràtic del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona Rafel Grimalt, obtenint el "1r Premi d'Honor".


Ha estat professor de diverses Escoles de Música: Santanyí, Montuïri, Vilafranca de Bonany, Capdepera, Petra i Felanitx.


Durant 14 anys fou Director de la Banda de Música de Petra, i també ho ha estat de la Banda de Música de Felanitx, de l’any 2000 al 2004, enregistrant el CD “Felanitx Fantasy” amb obres del compositor anglès Derek Bourgeois. A més ha dirigit la Banda de Música de la Federació enregistrant un CD amb obres de compositors mallorquins. Ha estrenat obres dels compositors Gabriel Oliver “Torres” i de Victor Ferragut.


Ha estat Director de la Banda de Música de Manacor, de l'any 2010 al 2014, amb la qual a enregistrat el CD “Siau qui sou!”. A finals del 2013 torna a ser el Director de la Banda de Felanitx fins al novembre del 2017. Amb la Banda de Música de Felanitx enregistra la cantata “La disputa de l’ase” amb música de Victor Ferragut.


Des del Juny del 2017 és l'actual Director del Centre Musical A Contratemps de Sant Llorenç des Cardassar. És professor músic, per oposició, de la Banda Municipal de Música de Palma amb l’especialitat de Requint.

©2020 Banda de Música de Felanitx

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now